Заигравката с името на едно от райските кътчета по Северното

...
Заигравката с името на едно от райските кътчета по Северното
Коментари Харесай

Плаж SEE ME – Виж ме и ще се върнеш

Заигравката с името на едно от райските кътчета по Северното ни Черноморие не е инцидентна. SEE ME BEACH е един от най-модерните и нашумели плажове у нас. Намира се единствено на към 40 км. от Варна, на плаж Шкорпиловци, наоколо до едноименното село.

Виж ме и ще се върнеш – по този начин посрещат гостите си на този плаж. Пясъкът, морето и вкусната храна ще бъдат причина да се влюбиш. За момент ти се коства, че си надалеч от суетата и не си в Родината. Любезни млади девойки и момчета забъркват коктейли и те подготвят да опиташ вкусната храна в ресторанта и бара.

На по-претенциозните клиенти оферират наргиле и страхотни шатри на два етажа, с охладителна система и невероятна панорама. С една дума – за всеки по нещо.

Интересното е, че тук се намира точно най-дългият плаж в България – съвсем 13 км, а тук-там широчината му доближава внушителните 100 метра. Освен несъмнено най-дългият плаж в нашата татковина, това го прави и най-просторният. Този плаж е част от една доста дълга пясъчна линия. Тя стартира от къмпингите Рай и Романтика на север и доближава чак до Черни нос на юг. Това е един от най-екологично чистите непокътнати плажове на нашето Черноморие. Определено има своите преимущества по отношение на другите по-известни.

На разположение на туристите за настаняване са Еко Парк-Шкорпиловци, Long beach Resort, къщи за посетители и бунгала – на 5-10 минути от плажната линия. Спокойствието и чистотата на плажа, както и близостта до морската столица, вършат мястото още по-притегателно за отдих и същинска отмора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР