Захлаждането продължава в следващите дни. В последния ден на тази

...
Захлаждането продължава в следващите дни. В последния ден на тази
Коментари Харесай

Зимата идва и това го доказва, следващата седмица... ТАБЛИЦА

Захлаждането продължава в идващите дни. В последния ден на тази седмица термометрите ще се двоумят сред 13 и 18 градуса. Вятърът – северозападен и леден, оповестява Нова телевизия.

Около водоемите в Южна България сутринта е допустимо видимостта да е понижена. Валежи денем – напълно слаби и на изолирани места в южната половина на страната.

В планините остава студено и прохладно с температури следобяд сред 3 и 9 градуса. По най-високите върхове в Югозападна България ще прехвърча сняг.



В понеделник и вторник температурите ще падат надолу. Застудяването ще е по-осезаемо заран и вечер, когато стойностите на термометрите ще са сред 0 и 5 градуса.

Ще има условия за есенни слани. Следобедите градусите няма да надвишават 15-16 градуса. През втората половина на идната седмица слънцето ще е повече, ще се стопли с няколко градуса. Следващ интервал с валежи се обрисува към 25-26 октомври.



От 21 до 25 октомври се чакат разстройства на магнитното поле на Земята. Магнитните стихии се усещат от хората с лабилно здраве – вероятни са прояви на бодърствуване, неразположение, тревога и главоболие.



Студеният фронт, който мина над Източна Европа стана причина за по-екстремни феномени в събота.

В региона на Кировоград, Украйна оповестяват за мощен вятър и смерч. Отнесени са покриви на към 100 къщи, има паднали дървета. Силният дъжд е наводнил няколко жилищни здания и улици в региона. Няма потърпевши или жертви.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР