Захари Бахаров ще се появи редом до Том Круз в

...
Захари Бахаров ще се появи редом до Том Круз в
Коментари Харесай

Захари Бахаров ще участва в осмия епизод на „Мисията невъзможна“

Захари Бахаров ще се появи паралелно до Том Круз в идния осми епизод на фамозния филм „ Мисията невъзможна “. Информация за това се появи в профила на режисьора Кристофър Макуори, която след това самият артист показа в своите обществени мрежи.

„ Всички споделяме една и съща орис... Марчин Дорочински, Иван Ивашкин, Захари Бахаров. #DeadReckoning

Dead Reckoning – част 1 и 2 ще бъде заглавието на идните седми и осми филм от касовата поредност. На български филмът ще се споделя „ Мисията невъзможна: Пълна отплата “.

Седма част трябваше да излезе по кината още през юли 2021 година, само че пандемията от ковид провокира редицазабавяния по фотосите напродукцията. В последна сметка филмът безаснет, апремиерата му е планувана за 14 юли 2023 година

През лятото на 2024 година пък ще излезе осмият епизод - " Пълна отплата, част 2 ", с присъединяване на Бахаров. Той беше сниман това лято във Англия.

" Мисията невъзможна 8 " не е първото присъединяване на звездата от " Под прикритие ", " Дзифт " и " Чамкория " в Холивуд паралелно с някои от най-големите звезди на киното. Той се появи в петия сезон на сериала " Игра на тронове ", както и във кино лентата " Пазители на наследството ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР