Захари Бахаров окончателно се утвърди като най-скъпоплатения актьор у нас

...
Захари Бахаров окончателно се утвърди като най-скъпоплатения актьор у нас
Коментари Харесай

Захари Бахаров е взел 100 000 лв. хонорар от Войната на буквите

Захари Бахаров дефинитивно се утвърди като най-скъпоплатения артист у нас с помощта на присъединяване си в новия сериал на Българска национална телевизия „ Войната на буквите “. Звездата е същински рекордьор по възнаграждения. Според източници на „ Уикенд “ той е прибрал 100 бона за 12-те епизода на продукцията. Колегите му Теодора Духовникова и Деян Донков са получили надалеч по-скромни суми.

Захари Бахаров надмина по възнаграждения най-скъпите звезди у нас. Колегите му Михаил Билалов, Владо Карамазов и даже Юлиан Вергов, с които до неотдавна бяха на един кантар, в този момент могат единствено да му дишат праха. Понеже в последните години се изявява освен като артист, само че и като предприемач със супер сполучливия си план „ Поетите “ Бахаров доста подвигна летвата и към този момент отхвърля да работи единствено за чест и популярност.

Той приема единствено скъпо платени участия, а от „ Войната на буквите “ е спечелил колкото апартамент на морето. С Българска национална телевизия се били разбрали за цели 100 000 лв..

В малкия екран доста държали на присъединяване му поради почитателите, които притегля. Известно е, че Захари, за разлика от други свои сътрудници, които минават за секс знаци, има освен почитателки, само че и фенове, които го харесват поради хулиганските му обноски.

Той е бил един от дребното артисти в екипа, които са можели да договарят за възнаграждения. Ролята на Георги Сурсувул във „ Войната на буквите “ е писана особено за него, а нареждането е било продуцентите да се съгласят с всички условия, които звездата слага, единствено и единствено да одобри офертата.

Колежката на Захари – Теодора Духовникова, била надалеч по-скромна с настояванията си, настояват източници на изданието. Тъй като дамите в киното освен в България, само че и в целия свят, не престават да са доста по-зле платени спрямо мъжете, тя се била договорила „ единствено “ за 5 бона на епизод или за 60 000 лв. за целия сериал.

Духовникова също не се е явявала на кастинг за ролята си на царицата – брачна половинка на цар Симеон Велики. Тази роля е била основана особено за нея и е била обезпечена през цялото време. Между другото, двамата със Захари ще употребяват инерцията от плана, с цел да създадат и свое театрално зрелище, режисирано от Явор Гърдев. Премиерата е планувана за средата на февруари.

За разлика от двамата си сътрудници, третата огромна звезда измежду актьорите в сериала - Деян Донков, не го е огрял чак толкоз огромен финансов шанс. Макар да взима ролята на най-великия български държател – Симеон Първи, той е приел надалеч по-скромен хонорар, защото героят му е в сюжета прекомерно малко.

Говори се, че Донков се бил разписал против 25 000 лв.. Останалите в продукцията са били надалеч по-скромни. Дарин Ангелов и Валентин Танев имали прекомерно дребни функции, с цел да могат да се пазарят за пари, а младите звезди Климентина Фърцова и Даниел Върбанов, който играе основната роля – на княз Баян, били влезнали в плана главно за опита и славата, които той може да им донесе.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР