Загубите на Русия във войната в Украйна са по-големи, отколкото

...
Загубите на Русия във войната в Украйна са по-големи, отколкото
Коментари Харесай

The Telegraph: Речта на Путин на 9 май беше отчаяна

Загубите на Русия във войната в Украйна са по-големи, в сравнение с правят оценка западните анализатори, а дълготрайните разноски за муниции за Русия евентуално ще бъдат опустошителни. Това написа в публикация за The Telegraph полковник Хамиш де Бретън-Гордън, някогашен пълководец на 1-ви кралски танков полк на английската войска.

Според създателя речта на съветския президент Владимир Путин на парада за Деня на успеха на 9 май е била " обезверена, даже лъжлива “. Той твърди, че цивилизацията е " в решаваща повратна точка " ; че против Русия е разгърната " същинска война “; че Западът се стреми към " раздробяване и заличаване “ на Русия.

" Единственият човек, който върви към тази цел, е самият Путин. Неговата войска е в пагубно положение, с многочислени отчети, показващи, че войските се бият без съответни бронежилетки. Младите мъже са наборници и са хвърлени в месомелачката на Донбас, подкрепяни от остарели танкове. Те се сблъскват със сили, съчетаващи съвременно западно съоръжение със обилни нови тактически нововъведения. И те биват избивани ", споделя де Бретън-Гордън.

Според създателя украинските отчети за съветски жертви наподобяват на нещо от фронтовете на Първата международна война, със стотици убити и ранени всеки ден. Западните анализатори са склонни да бъдат по-консервативни в оценките си. Въпреки това, отбелязва полковникът, пълномащабната война в Украйна не наподобява на споровете, които светът е виждал преди.

" Силите на Киев намират нови способи за водене на война, с безпилотни летателни апарати в основата си. Подковани в технологиите млади мъже и дами преназначават и препроектират за бойното поле готово и на ниска цена съоръжение, създадено за мир “, се споделя в публикацията.

" Това, което е неповторимо за украинския спор, е потреблението и на дронове като оръжия за поразяване, и като платформи за наблюдаване. Някои анализатори допускат, че потреблението на общоприетите съотношения смъртни случаи/ранени ще бъде доста надалеч от отразяването на смъртоносността на този нов метод на война “, се споделя в публикацията.

Авторът написа, че в този момент има стотици дребни дронове с необикновено мощни камери, които дават подробни фотоси и доста точни мета данни назад на оръжията.

" Това е тип война, която малко на брой в НАТО в миналото са изпитвали; когато процентът на съветските загуби, оценен от Запада, наподобява на половина от това, което настояват украинците, сигурно е допустимо украинците да са прави “, се споделя в публикацията.

Де Бретън-Гордън написа, че и на двете страни може да липсват боеприпаси, само че Кремъл наподобява не разполага с бойци, с цел да стреля с тези муниции. " Дългосрочните разноски за Русия евентуално ще бъдат опустошителни “, заключи полковникът. ( " Фокус " )
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР