Загубата на девствеността е специално и интимно време, но може

...
Загубата на девствеността е специално и интимно време, но може
Коментари Харесай

Това са най-добрите секс пози за девственици

Загубата на девствеността е особено и интимно време, само че може да бъде обвързвано с доста боязън, изключително за дамите.
Често пъти има боязън към това какъв брой ще боли и какъв брой гальовен ще бъде или няма да бъде сексът. Но загубата на девствеността не е еднопосочно преживяване и упованията са толкоз високи, че дебютантите в секса постоянно остават разочаровани и изпитват болежка.
Първото ви полово прекарване може да навреди и по тази причина намирането на най-хубавата и нежна секспозиция може да направи първия път на девицата по-добър и по-комфортен.
За да намалите болката по време на секс за всички участници в него, изключително за девойките, които вършат секс за първи път, наложително би трябвало да участват два детайла - положително смазване и добра връзка.
Това значи, че би трябвало да се задълбочите в любовната игра. Все отново на дамите им лишава повече време, с цел да се възбудят - към 10-12 минути, до момента в който господата са доста по-бързи от това.
Когато сте задоволително влажни, влагалището се разтяга. По време на възбуденост то може да се удължи и разшири с 3-5 см, с цел да може пенисът да влиза и излиза гладко.
Освен това най-хубавата позиция е общуването – кое ви кара да се чувствате добре и кое не се усеща добре от вас, в случай че има потребност, поставяйте граници. Защото това в действителност е част от сигурния секс, от чувството, че се в сигурност, която може да разреши на тялото да се отпусне и да се отвори влагалището, с цел да разреши по-лесно навлизане.
4-те най-нежни секспози за девици или за всеки, който изпитва дискомфорт по време на секс

1. Момичето от горната страна
Сигурно сте чували това и преди, само че позицията момиче от горната страна в противоположна посока, към пръстите на краката на колегата, или просто елементарна каубойка е най-хубавият избор, тъй като дава на дамите по-голям надзор върху проникването на пениса на колегата. Ако тя не е подготвена да одобри повече от това, което той е подготвен да й даде, тогава тя може да продължи със личното си движение и да управлява болката и дискомфорта.

2. Момчето от горната страна (мисионерска поза)
Предимството на мисионерската поза е контактът очи в очи, който ви разрешава да установите връзка с индивида, с който вършиме секс - нещо доста значимо, когато губите девствеността си. Това ви дава опция да сте консенсусни и интимни и ви дава опция да поддържате връзка. Комуникацията е нещо, което множеството от нас желаят, когато губим девствеността си.

3. Различната задна прашка
Ако желаете да се потопите в тази поза, както при всяко друго нещо, бебешките стъпки и тук са от решаващо значение. Често пъти проникването откъм гърба може да бъде прекомерно надълбоко, изключително за пръв път.
По-добре е момичето да лежи по стомах с вдигнат таз във въздуха и събрани крайници, вместо да застава на разтворени четири крайници. По този метод може да управлява с мускулите на задника дълбочинното навлизане на пениса.

4. Рамо до рамо (лъжица)
Секспозата лъжица, без значение дали е лице в лице или лице в тил, обезпечава същото възприятие за надзор, което може да се получи от лежането по стомах. Но внимавайте - въпреки че тази нежна секспоза да е по-удобна, може да е предизвикателство, в случай че момчето има дребен пенис. Помнете, че не всеки мъж има великански гениталии, както и не всяка жена има дребна вагина. За да се възползвате оптимално от първия си път, не забравяйте следните правила: смазване, предигра, връзка и по-късно нежни секспози.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР