Загубата е огромна, ние загубихме нашият баща и учител. Останахме

...
Загубата е огромна, ние загубихме нашият баща и учител. Останахме
Коментари Харесай

Близките на д-р Милан Първанов: Загубата му е огромна

Загубата е голяма, ние загубихме нашият татко и преподавател. Останахме сираци. По през целия ден сме на работа и през днешния ден няма да можем да изпратим най-близкия си човек, след нашите родители. Това обявиха в ефира на Нова телевизия сестрите от болничното заведение в Гоце Делчев за своя умрял сътрудник началникът на реанимацията лекар Милан Първанов Той беше единственият непрекъснат анестезиолог в лечебното заведение в Гоце Делчев.

Това е един изключител човек и другар. За него пациентът беше преди всичко. Беше изнемощял и все пак работеше, остави фамилията си и все пак работеше, описват още те.

"Това бе един извънреден сътрудник и експерт. На него можеше да се разчита във всеки един миг. Абсолютно незаместим човек. Той бе стожерът на болничното заведение ", споделят сътрудници на доктор Първанов.

"Ние сме подхванали ограничения, с цел да не се случат опасенията на сътрудниците. Разчитам на доктор Радойкова да поеме длъжността на доктор Първанов, с цел да може хората да са спокойни. Тя е локален кадър и считам, че ще може да го размени уместно ", разяснява Петър Филибев, шеф на МБАЛ "Иван Скендеров " Гоце Делчев.

Той прибавя, че доктор Първанов е бил извънредно придирчив по отношение на защитните средства и в никакъв случай не е правил взаимни отстъпки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР