Заграбили всичко що видят - консерви, варива, меса, алкохол и

...
Заграбили всичко що видят - консерви, варива, меса, алкохол и
Коментари Харесай

4-има крадци ошушкаха магазин в голямо пловдивско село



Заграбили всичко що видят - консерви, варива, меса, алкохол и пари

Дръзка кражба на най-големия магазин в центъра на пловдивското село Чалъкови направиха 4-има, облечени с бели защитни костюми, маски и ръкавици. Те атакували комерсиалния обект в 3,10 ч в петък на разсъмване, излиза наяве от записите на камерите, оповестява 24 "Часа ".

Разбили външната железна щора на вратата, след което са проникнали и почнали да грабят наред. "Напълнили са 22 огромни торби с консерви, каса алкохол, дъвки, подправки, 15 кг фасул, 10 кг леща и толкоз ориз, бонбони, чорапи, кюфтета - не са подминали нищо ", описа магазинерката Василка. В касата имало 110 лв., които също са отмъкнати.

Търговският обект сега е извърнат с краката нагоре. Стелажите са разтурени, по земята се въргалят опаковки. "Такъв грабеж не помним ", споделят дамите, които продават.

Те се хванали за главите, когато отишли на работа. Веднага алармирали кмета и полицията. Униформените съумели да открият плячкосаната стока. Апашите я оставили в порутена постройка до църквата, която е в съседство, като са възнамерявали да се върнат да я вземат.

В росната трева обаче са създали следи и по този начин служителите на реда стигнали до откраднатите хранителни запаси. Чантите със стоката са били върнати в магазина, на който към този момент е направена проверка за определяне на неналичията. В момента продавачките подреждат стелажите и оправят разтурията. "Никой нищо не може да допусна от кое място са крадците. Едва ли обаче са локални ", разсъждават дамите.

Те се притесняват, че със усилване на безработицата изгладнелите крадци още повече ще се задействат. Недоумяват обаче от кое място са се снабдили с бели защитни костюми за ковид. Това ги кара да мислят, че не са хора от селото, което наброява над 2000 поданици.

/https://www.24chasa.bg/novini/article/8441830

 Ограбеният магазин в с. Чалъкови

Ограбеният магазин в с. Чалъкови

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР