ЗАГОРКА АД лансира нова лимитирана серия от две визии кенове

...
ЗАГОРКА АД лансира нова лимитирана серия от две визии кенове
Коментари Харесай

Изкуство в кен - нова лимитирана серия от Загорка

ЗАГОРКА АД стартира нова лимитирана серия от две визии кенове Загорка, с които подарява на почитателите на бирата и парченце от вдъхновяващото изкуство на двама емблематични български създатели – електронният музикален актьор и продуцент Иван Шопов и стрийт арт художникът Насимо.

Специален QR код, който се намира на всеки от двата кена, дава достъп до творбите на двамата създатели. Кенът с лика от обложката на албума „ Канатица “ на Иван Шопов и „ Авигея “ е връзка към неповторимата им музика, която може да се смъкна гратис. От кена с визията „ Яне “ на Насимо могат да се изтеглят негови подбрани произведения под формата на безвъзмездни фонови „ тапети “ за десктоп и мобилни устройства. Кампанията на марката е следващата стъпка в поддръжка на задачата му да промотира „ Доброто тук “ - в този случай, като дава една по-различна сцена за изява на надарените български създатели.

„ Като най-иновативния и напредничав бранд в България, Загорка припознава и надарените хора като посланици на „ Доброто тук “. През предходната година Загорка Специално бе първата и единствена марка, която пусна лимитирана серия кенове на трима илюстратори от съдружие „ Компот “ с „ Посяваме, отглеждаме и жънем „ Доброто тук “ “. Работата с Иван Шопов и Насимо е още една стъпка, с която затвърждаваме поддръжката си към изкуството и българските актьори, които имат силата, посредством гениите си да трансформират света, само че и да изберат да вършат положително тук. Да въодушевяват всички, като ни демонстрират, че „ Доброто тук “ го има на всички места, само че най-вече от него има у хората. Във всички нас. Трябва единствено да вярваш в себе си, в гения си и да работиш доста. Това е простата рецепта за повече положително тук. Затова представяме тези двама души, чието изкуство съумява да бъде по едно и също време известно и същинско, тъй като имаме вяра, че положителният усет към бирата, може да възпитава и добър усет към живота “, показа Петер Копиец, изпълнителен шеф на ЗАГОРКА АД.

Иван Шопов е български музикант, продуцент и художник (известен още като Cooh / Balkansky), който е осъществил голям брой планове за някои от най-големите интернационалните музикални компании, представяйки своята музика и изкуство в Европа, Южна Америка, Съединени американски щати, Русия, Австралия и Нова Зеландия. Широкият му интерес към света на електронната музика го води до разнообразни планове в стиловете техно, дръм енд бейс, дъбстеп, джаз, ембиент и класическа музика. Това, което го отличава, е способността му да смесва обичайния български фолклор с електронната музика и джаза, което му оказва помощ да сътвори мост сред поколенията. Иван има зад тила си три албума в съдействие с Теодосий Спасов и един албум с националните артисти от Авигея. Иван е и композитор за модерни танцови и театрални постановки, както и композитор и звуков дизайнер за късометражни филми и интерактивни съоръжения.

Насимо или Станислав Трифонов е български актьор, който е приет за един от пионерите на източноевропейската графити и стрийт арт просвета, както и един от най-популярните художници-стенописци на Балканите. Той има волята, шанса и гения да се развива и да черпи ентусиазъм в България, рисувайки големи фрески освен тук, само че и по целия свят, като в това време негови картини красят голям брой влиятелни галерии и домове на ценители на изкуството.

Загорка Специално акцентира българските корени, а производството й в Стара Загора от основаването на пивоварната насам, акцентира ролята й на обичаен дипломат на „ Доброто тук “. С новата си акция ЗАГОРКА ще преобрази лимитирана серия при кенове от 500 мл., които ще могат да бъдат закупени от комерсиалната мрежа от средата на юни до края на юли тази година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР