Загърнат с одеяло, Джъстин Тимбърлейк крачи сред снежните поля. Ако

...
Загърнат с одеяло, Джъстин Тимбърлейк крачи сред снежните поля. Ако
Коментари Харесай

Джей Ти е все по-мръсен и добър

Загърнат с одеяло, Джъстин Тимбърлейк крачи измежду снежните поля. Ако концентрацията в изражението му можеше да пуска искри, то сигурно трябваше да изгледаме до край промо видеото за албума Man of the Woods („ Вирджиния рекърдс “/Sony Music) с пожарогасител под мищница. Десеткратният притежател на „ Грами “ наподобява повече на актуален шаман, в сравнение с поп кумир. Белите кецове и неизбежния състезателен панталон но „ Вълкът от Уолстрийт “ в идващите фрагменти се сменят от прегорели като вчерашен вестник джинси, сив потник и каубойска шапка.

Джъстин прегръща нежно брачната половинка си Джесика Бийл, до момента в който край тях препускат коне, виждаме го в отбранителна позиция наоколо до клада, както и с кожен жак, към който най-естествения рокендрол аксесоар е две годишният му наследник Сайлъс. Тийзърът, който без късата персонална изповед на артиста можеше да мине и за рекламен спот на продукция на National Geographic, споделя всичко в задатък за духа на новия му студиен план.

Той е зрял, доста персонален, а дебютния сингъл Filthy („ Мръсен “) загатва и съществуването на големи продуцентски топки във връзка с звука - танцувалните ров моменти са обилно подплътени с истерични китарни рифове, човешки стонове и даже ръмжащ лъв, а вокалните изречения са безпощадни и къси като къртечен откос. Иначе казано, Джей ти прибира надуваемата си бонбонена дъга от Can`t Stop The Feeling и от анимационен воин в "Тролчетата " се трансформира в жизнерадостен поп джедай, който не се опасява да демонстрира всичките си лица – на грижлив татко, разтеглен скейтър от Мемфис, гамен с прецизен мерник, изтънчен Дон Жуан с кецове и шоумен с харизма за милиони.

Man of the Woods ще стане пазарен факт на 2 февруари и ще бъде разполагаем у нас в денят на международната си премиера, само че дотогава Джъстин ще показа още три видеоклипа, всеки в обособена стилистика, цветна среда и с разнообразни режисьори.

Какво знаем досега

Man Of The Woods се обрисува като най-амбициозния план в дискографията на Тимбърлейк досега. От тийзъра прозират кънтри моменти и чист рокендрол, както и танцувални химни с абонамент за милиарди като доход. Криейтив ядрото на екипа включва нормалните обвинени от обкръжението на звездата като вездесъщия Тимбаленд и Даня. В изповедта на Джей Ти за израстването му от Мемфис до върховете на шоубизнеса се включват и The Neptunes в лицето на огромния Фарел Уилямс и Чад Хюго. Фарел, естествено, е задавал хитов курс за много от частите на Джъстин през годините, само че като дуо това е първата им колаборация от дебютния Justified (2002) насам. Албумът ще включва 16 части, две от които са фичъринг. Дуетните сътрудници на Тимбърлейк в началото бяха загатнати в Туитър единствено с буквите им, само че малко по-късно стана ясно, че това са Алиша Кийс и Крис Стейпълтън. Слуховете за дискретна кънтри инвазия в диска се укрепват и от визията на обложката, която демонстрира Джей Ти в режим „ хванал гората “, а дрес кодът му прелива от спортно елегантния черен костюм към карираната риза и джинсите на редови работяга.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР