Загадката около 2-годишния Емил от Франция, чийто останки бяха намерени

...
Загадката около 2-годишния Емил от Франция, чийто останки бяха намерени
Коментари Харесай

Месеци по-късно: Мистерията около смъртта на 2-годишния Емил от Франция се заплита

Загадката към 2-годишния Емил от Франция, чийто остатъци бяха открити от инцидентен минувач, откакто близо 8 месеца остана в неопределеност, към момента не е разгадана.
Момчето изчезна през юли 2023 година, до момента в който беше на посетители на баба си и дядо си в планинското село Льо Верне.
Само за малко двамата възрастни го изгубили от взор. А когато поискали да го качат в колата си, него към този момент го нямало. Още в първите акции по издирването му повече от 800 служби за незабавна помощ бяха мобилизирани в търсенето на детето.
На 31 март прокуратурата на Екс ан Прованс заяви тъжната вест, че останките на 2-годишния Емил са открити. Ден по-рано жандармерията е била осведомена, че край планинското село Льо Верне са открити кости.
Според френския вестник Le Figaro костите са открити покрай селце на към километър по права линия от региона, който е бил претърсван месеци по-рано.
Генетичният разбор, направен от френски следователи, разкрива изрично, че откритите кости са на Емил. Ще бъдат направени изледвания, както и нови претърсвания на мястото.
Случаят с изчезналото 2-годишно дете получи отзив и прочувствени реакции в доста европейски страни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР