Загадката около 2-годишния Емил от Франция, чийто останки бяха намерени

...
Загадката около 2-годишния Емил от Франция, чийто останки бяха намерени
Коментари Харесай

Нова загадка за смъртта на двегодишния Емил

Загадката към 2-годишния Емил от Франция, чийто остатъци бяха открити от инцидентен минувач, откакто близо 8 месеца остана в неопределеност, към момента не е разгадана.

Момчето изчезна през юли 2023 година, до момента в който беше на посетители на баба си и дядо си в планинското село Льо Верне.

Само за малко двамата възрастни го изгубили от взор. А когато поискали да го качат в колата си, него към този момент го нямало. Още в първите акции по издирването му повече от 800 служби за незабавна помощ бяха мобилизирани в търсенето на детето.

На 31 март прокуратурата на Екс ан Прованс заяви тъжната вест, че останките на 2-годишния Емил са открити. Ден по-рано жандармерията е била осведомена, че край планинското село Льо Верне са открити кости.

Според френския вестник Le Figaro костите са открити покрай селце на към километър по права линия от региона, който е бил претърсван месеци по-рано.

Генетичният разбор, направен от френски следователи, разкрива изрично, че откритите кости са на Емил. Ще бъдат направени изледвания, както и нови претърсвания на мястото.

Случаят с изчезналото 2-годишно дете получи отзив и прочувствени реакции в доста европейски страни.

Сега, по време на следствието, нови, страховити детайлности занапред излизат нескрито. Една от тях слага нови неясноти за полицията – за какво липсват връзките от откритите обувки на дребното момче, оповестява френският ефирен оператор BFM TV.

Дрехите на Емил са открити единствено на няколко метра от останките му.

 

Телевизионният оператор цитира вътрешен човек от полицията: „ Това е също толкоз необичайно, колкото и някои други детайлности “, разяснява той.

„ Има няколко теории. Липсата на връзките от обувките може да се изясни посредством намесата на някого. Но е допустимо и да се е случило естествено – при прекосяването през шубраци “, разяснява проверяващият.

Има и трета доктрина. Органите на реда се пробват да схванат дали е допустимо връзките да са се разградили сами, според от материала, от който са били построени.

Как тъкмо е умрял Емил, остава неразбираемо. Работи се по разнообразни версии - от случай с присъединяване на родственик до теорията за вълк. Разследващите даже са се насочили и към дядото на Емил, написа bTV,

„ Тук има вълци, изключително през лятото измежду стадата овце. Вълк може да отвлече дете и да тича половин час с него, без да стопира и без да пролива кръв “, разяснява кметът на Льо Верне Франсоа Балик пред Marie France.

Разследването - какво се е случило с детето, продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР