Загадъчния и ужасяващ случай за смъртта на Кори Шерби …На

...
Загадъчния и ужасяващ случай за смъртта на Кори Шерби …На
Коментари Харесай

Загадъчния и ужасяващ случай за смъртта на Кори Шерби

Загадъчния и отблъскващ случай за гибелта на Кори Шерби …На 22 август 2011 година, жена на име Гладис Шерби отива да посети сина си Кори Шерби в град Чилиуик, Британска Колумбия (British Columbia), Канада (HiddenTruth.site).Това било нормално посещаване и по сходен метод, Гладис посещавала сина си доста пъти. Но, този ден никой не отворил вратата при звъненето й. Тя почнала да чука, само че резултатът бил същия. Тогава Гладис си спомнила, че има копие на ключовете от къщата на сина си и решила да влезе сама.Това, което видяла вътре я оставило ужасена и шокирана. По-късно, тя стартира мрачна и загадъчна доктрина на конспирацията в интернет, която към момента няма отговори.

 Родителите на Кори Шерби с неговия портрет
Родителите на Кори Шерби с неговия портрет Студеното тяло на Кори било до дивана в хола, в поза на коленичене. Главата му лежала с лице надолу върху възглавница на дивана. Всичко към тялото на мъжа било покрито с доста тъмна, съвсем черна течност, която се оказва кръвта на Кори.Когато Гладис Шерби се съвзела от първичния смут, тя намерила сили да обърне тялото на сина си с лицето нагоре. То я изплашило още повече … Лицето на мъжа било изцяло бяло, а ушите му били отрязани от дъно.
По-късно, дамата споделя: “Не съумях да намеря ушите му. Държах главата му в ръцете си, само че не можех да усетя ушите му. Усещах единствено дупки. ”В къщата, тя видяла доста кървави отпечатъци. Намерила сили да избяга от къщата и да извика полиция.Когато служителите на реда пристигнали и почнали да оглеждат мястото на престъплението, първото нещо, което открили било, че няма следи от щурм. Никъде не видели окървавени отпечатъци и стъпки, макар, че Гладис твърдяла, че ги е видяла ясно във всички стаи и говорела за тях по телефона, когато се обадила в полицията. Това били първите странни условия.В коридора на къщата, полицията разкрила празна картонена кутия за пица, върху нея с маркер била написана фразата „ По-добре да бъде заровен “. Какво значи това и дали тези думи са свързани със гибелта на Кори, остава неразбираемо.

 z2 1 - Загадъчния и отблъскващ случай за гибелта на Кори Шерби
Патологът, който изследвал тялото на младия мъж разкрил, че няма признаци на външни насилствени пострадвания или такива, които да демонстрират, че Кори се е отбранявал преди гибелта си. Той е умрял към 48 часа, преди майка му да открие тялото му. В същото време, патологът не разкрил от кое място може да е изтекла толкоз доста кръв и в последна сметка решил, че е от някакво естествено отверстие в тялото.Накрая, за причина на гибелта е посочено “фатална композиция от кокаин и етанол “.Любопитно е, че в Доклада си патологът не показва за изчезнали уши на умрелия, за които майката на Кори неведнъж е споменавала и към момента упорства за това. В Доклада на следователя също няма нищо упоменато за тях. Грешка ли е това или съзнателно укриване …?Когато Гладис Шерби се обадила в полицията, тя също съумяла да се обади на околните си и те пристигнали допустимо най-бързо, малко преди полицията. Роднините твърдели, че на всички места в дома и към него са видели кървави отпечатъци.Чичото на Кори – Марти Джордан, споделя: “Бях изумен от кървавите стъпки по стълбите и голямата локва кръв на пода, само че най-лошото беше да намеря парче от главата на племенника ми, лежащо на пода в средата на хола. ”В Доклада на полицията и патолога не било упоменато нищо за кървави петна и това парче от череп на пода.Четете още: Загадката на двойното ликвидиране на така наречен Джок и Джейн ДоуНикой от членовете на фамилията не повярвал във версията за кокаина и етанола. Кори не пиел и не употребявал опиати.След като чул формалната версия, бащата на умрелия коментирал яростно: “Наркотици и алкохол? Кори беше подобен човек, че не приемаше даже аспирин! ”Когато проверяващите почнали да разпитват роднините по кое време за последно е забелязан Кори жив, се оказало, че е на 19 август, три дни преди гибелта му. Според бащата на Кори, оня ден, той посетил сина си, с цел да му занесе бургери за обяд и видял в къщата с Кори непозната жена.Жената била облечена в кожено яке и леки кецове, само че бащата на Кори нямал време да я прегледа по-подробно, защото Кори не дал отговор на въпроса му коя е дамата, а вместо това небрежно се сбогувал с него.Бащата разказал на служителите на реда за тази странна жена, само че те като че ли пренебрегнали изцяло неговите показания. Никой от следователите не потърсил дамата и не била упомената на никое място в формалните Доклади.Осъзнавайки, че се случва нещо изцяло неясно, фамилията на Кори стартира да изпраща писма до съдилищата и полицията. Те са с молба да се преразгледа следствието на случая със гибелта на младия мъж и да вземат поради всички доказателства. Но, получили единствено няколко разнообразни неангажиращи отговори.Властите афишират, че Кори е починал от опиати и алкохол. Случаят е завършен и няма да бъде възобновен.

 z3 1 - Загадъчния и отблъскващ случай за гибелта на Кори Шерби
Тогава почнали да се случват други странни неща. През декември 2011 година, приятелката на Кори Шерби от детството – Тами Бърдън, ненадейно отишла в дома на родителите на починалия и изглеждала доста разчувствана и уплашена.Тя почнала да заеква, като казвала, че Кори не е починал от опиати, а че е бил погубен, и че същите хора желаят да убият и нея.Как са реагирали родителите на тези думи, не се знае, само че три месеца по-късно – на 3 февруари 2012 година, Тами Бърдън е открита мъртва в къщата си. Официалната причина за гибелта е „ гибел от отравяне на кръвта след инцидентно порязване с нож “.Всичко става още по-плашещо, когато през 2014 година, някой изпратил анонимното писмо по пощата до фамилията на Кори Шерби: “Уважаеми господине и госпожо Шерби, Шекспир е споделил: “Яростта в пъкъла не е нищо спрямо изоставена жена. “. Тези, които знаят какво е, ще запазят тишина. Мисля, че вашият наследник Кори реши да се отдръпна прекомерно късно и това заплаши благосъстоянието му и неговия живот! С почитание, четец на The CHWK Times. ”Какво е смисъла на това необичайно писмо? Какво желае да каже неговият създател?Цитатът, упоменат в писмото, не принадлежи на Шекспир, а на Уилям Конгрейв. Възможно ли е писмото да е изпратено просто от някой фен на черния комизъм? Или има някакъв намек …?След доста години, през които фамилията на Кори Шерби продължава да изпраща писма до разнообразни органи, в края на 2019 година, делото най-сетне е отворено още веднъж. Обявено е, че семейство Шерби има право да се обърне към съда и да изиска да покажат всички документи за гибелта на сина им.Резултатите ще бъдат оповестени не по-рано от месец април 2020 година
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР