Загадъчната аура, с която се отличават интровертите, не е единственото,

...
Загадъчната аура, с която се отличават интровертите, не е единственото,
Коментари Харесай

Интровертите са по-привлекателни

Загадъчната аура, с която се отличават интровертите, не е единственото, което ги прави по този начин привлекателни.

Проучване измежду огромна група мъже и дами потвърждава, че интровертите са най-харесвани и от двата пола. И откривателите изясняват аргументите.

Най-често дамите показват, че са привлечени към мъжете интроверти

За тях привлекателността се крие в това, че този вид господа са изцяло лоялни и предани на сътрудниците си. Те не биха прибегнели елементарно до невярност и мъчно биха се разделили с половинката си, откакто са открили прочувствена връзка.

 Интровертите са по-привлекателни

Трудно достижими

Чисто физиологически видяно, хората, които сортират с кого прекарват времето си, са гледани като недостижими. В очите на останалите те са мистерия, която не желае да бъде разгадавана. А както е известно, човек желае това, което не може да има. И този факт самичък по себе си прави интровертите по-секси.

Разговорите с тях са страхотни

Същевременно макар срамежливостта, която апропо е също извънредно привлекателно качество , хората с по-интровертен темперамент са по-добри събеседници. Те избират деликатно с кого да си поддържат връзка и не губят сила в дребни приказки. Готови са да изслушат индивида против себе си и обезпечават по-добра прочувствена поддръжка, тъй като елементарно се ангажират в диалога.

Интровертите приказват с по-малко думи и се показват малко и ясно – нещо, което съгласно изследванията е извънредно секси, изключително в очите на дамите.

Интровертите са по-успешни в кариерата си

Изследване от Харвард учи характерите на 2000 притежатели и шефове на компании и открива, че над 60% от тях са интроверти. Това се дължи на тяхната дарба да взимат решения по-бързо и да преценят хората по-добре. А съумелият човек е привлекателният човек и това всеки го знае.

Стилът им е по-добър

Те не се обличат за другите и не следват мимолетните трендове. Предпочитат семплото и елегантното пред тоалетите в неоново, да вземем за пример, които ще ги откроят в тълпата. Техният жанр е оттатък границите на времето и трендовете и знаят по какъв начин да подберат нещата, които ще им отиват.

Прочетете още по тематиката:

Ако сте интроверти, това са съвършените дестинации за вас

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР