Заемаме съвети от Опра Уинфри, Хали Бери, Камила Коелю и

...
Заемаме съвети от Опра Уинфри, Хали Бери, Камила Коелю и
Коментари Харесай

Три неща, които успешните жени правят всеки ден

Заемаме препоръки от Опра Уинфри, Хали Бери, Камила Коелю и още известни дами.

Наред със срещите, непрекъснатото обмисляне, наложителните тренировки, тези три неща постоянно са част от дневната рутина на сполучливите дами.

Медитират

Това е съвет, който постоянно чуваме, само че по кое време го подминаваме, по кое време решим да го последваме… Но в случай че попитаме Опра Уинфри, Хали Бери и още доста известни лица от бизнеса и Холивуд, те ще ни посочат медитацията като най-прекия път към триумфа.

Опра е обожател на трансцендентална медитация, която се смята освен за по-трудна, само че и доста по-ефективна форма на обичайна медитация. Тя практикува два пъти дневно по 20 минути.

Водят се по правилото 5/25

То повелява да измисляме 25 хрумвания, само че да изберем единствено 5 от тях, върху които ще се съсредоточим. Или с други думи – те се учат да приоритизират и да се концентрират единствено върху най-важните задания.

 Три неща, които сполучливите дами вършат всеки ден

Те оставят работата си на работа

Камила Коелю, инфлуенсър и бизнесмен в областта на модата и козметиката, припомня, че най-голямата неточност, която можем да създадем по пътя за триумфа, е да оставим преследването на задачите ни да попречи на останалите сфери на живота ни. Защото, с цел да сме сполучливи, би трябвало преди всичко да се усещаме щастливи в персоналния си живот.

Затова тя и брачният партньор й са си въвели предписание – всеки ден си уговарят в кой час от деня да оставят всякаква диря от работата и обществените мрежи, и да се насладят на време за себе си. Без значение какъв брой претрупан е бил денят им, след уречения час те оставят всички мисли за работа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР