Заедно ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата,

...
Заедно ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата,
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата, за да останат младите в нашия град

„ Заедно ще работим за привличането на вложения, развиването на инфраструктурата, с цел да може младите да останат в нашия град. Гордея се, че съм от Сливен и ще дам всичко от себе си да се развива градът и общината. “ Това съобщи претендентът за кмет на Сливен от Политическа партия „ Пряка народна власт “ Пламен Крумов при откриването на акцията си за Местни избори 2023.

На площад „ Хаджи Димитър “ в Сливен пристигнаха близо три хиляди другари, съидейници и жители, с цел да дадат деятелен старт на надпреварата за локалната власт на претендентите от Политическа партия „ Пряка народна власт.

„ Сливен може и би трябвало да стане по-добро място за живеене и развиване на хората и бизнеса в района. Нашето предпочитание е жителите на общината интензивно да вземат участие в решенията за възстановяване на изискванията за живот и развиването й. Най -голямото благосъстояние в Сливен са неговите хора и по тази причина поддръжката, получена от тях, дава смисъл на всички старания “, посочи мотивацията си да се впусне в борбата за локалната власт Пламен Крумов. Той показа, че номерът му в бюлетината -16 има персонална символика за него, тъй като с номер 16, преди 16 години, личният му татко е спечелилизборите за кмет на село Жельо челник.

Харизматичната Николина Чакърдъкова, която беше специфичен посетител на събитието прикани за поддръжка за Пламен Крумов и претендентите за общински съветници от Политическа партия „ Пряка народна власт “. „ Тези хора би трябвало да бъдат подкрепяни, тъй като те мога да основават и градят. Пламен има хрумвания за развиването на Сливен и аз му вярвам. Аз ще си разреша от Ваше и от мое име, да му благодаря за това, че ни предложения през днешния ден да бъдем Ваши посетители. “, обърна се тя прочувствено към хората на площада.

Кандидатът за кмет на Сливен Пламен Крумов беше подсилен от фамилията му. Присъстваха всички претенденти от листата за общински съветници от Политическа партия „ Пряка народна власт “, измежду тях: Пламен Крумов, Стефан Стайков, Евгени Митев, Николай Стоянов, Ваня Проданова, Свилен Станчев, Момчил Пантелеев, Петър Балтов, Георги Георгиев, Атанас Чанев, Христо Узунов, Радомир Йорданов, Йовита Пенчева, Магдалена Ганева, Станислав Раднев, Стефан Христов, Петко Добрев, Димитър Петров, Деян Азов, Гончо Стоянов, Анатолий Сяров, Евгений Тенев, Руси Ненчев, Мария Балакчиева, Тодор Хайдутов. Пламен Крумов и претендентите за общински съветници от неговата листа ще се явят на изборите с регистрацията на Политическа партия „ Пряка Демокрация “, номерът в бюлетината е 16.

За положителното въодушевление на хората, пристигнали да поддържат претендентите от Политическа партия „ Пряка народна власт “, се погрижиха Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов отбор. Енергията на осъществяванията им зареди публиката с страстта на една специфична петъчна вечер.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР