Заедно с премиерата на обновената версия на компактния си SUV модел

...
Заедно с премиерата на обновената версия
на компактния си SUV модел
Коментари Харесай

Обновеният SEAT Arona вече и в специално Xperience ниво

Заедно с премиерата на обновената версия на компактния си SUV модел Arona, SEAT представи колата и в напълно ново за портфолиото на модела равнище на оборудване, наречено Xperience.

Xperience дава обещание да отговори на изискванията на тези от потребителите, които с изключение на допустимо най-новите технологии на SEAT, търсят и офроуд излъчване в своя предстоящ автомобил.

Като цяло, обновеният SEAT Arona е придобил по-силно лъчение, като това е постигнато посредством консолидираното на нова предна ризница с фарове за мъгла, нови заден спойлер и дифузьор, нови модели джанти и ново брандиране в задната част на купето.

Сериозни са измененията при SEAT Arona и във вътрешността, където откриваме ново предно табло с нова централно разположена централна подпора на инфо-комуникационната и мултимедийна сситева, нов многофункционален и ергономичен волан, нови въздушни отвори с подсветка и други.

Обновената SEAT Arona дебютира и с актуални решения във връзка с системите за свързаност, включително Wireless Full Link са безжично синхронизиране на мобилен телефон посредством Android Auto и Apple CarPlay, мобилно приложение SEAT CONNECT и други.

Системите за повишение на активната безопасност за развиване с присъствието на системата за полуавтономно управление Travel Assist, надграждайки Lane Assist, Side Assist, системата за различаване на пътните знаци, автоматизираните фарове, паркинг асистента и други.

По отношение на задвижващите елементи, обновената Arona идва в пет мощностни версии на бензинови и CNG мотори, като диапазонът тук е от 90 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР