Заедно с представянето на обновената Giulia, Alfa Romeo показа и

...
Заедно с представянето на обновената Giulia, Alfa Romeo показа и
Коментари Харесай

Най-голямата Alfa също бе обновена

Заедно с представянето на обновената Giulia, Alfa Romeo сподели и фейслифта на най-големия модел в своята гама – Stelvio. Кросоувърът е получил дребни стилистични и софтуерни промени, които го приближават до по-малкия брат Tonale. Подобно на седана, всъдеходът ще влезе в продажба от февруари месец 2023 година със същите бензинови и дизелови мотори, като предходния модел.



Stelvio към този момент може да се похвали с нова визия, с помощта на нови LED светлини в предната част, които светят по-силно и не заслепяват насрещните водачи. Те употребяват матрична технология, която разпръсква лъча към насрещно движещата се кола, като дават оптималната осветеност. Решетката също е с изменена форма, а нов пакет на имено Competizione предлага сива матова багра, 21-цолови джанти, червени апарати на спирачките и адаптивни амортисьори.



В интериора единствената оригиналност се среща пред лидера, където общоприетия километраж е сменен от 12.3-инчов екран с опция за смяна на графиките според от режима, който изберете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР