Заедно с ипотеките, пенсиите са сред най-важните финансови ангажименти, които

...
Заедно с ипотеките, пенсиите са сред най-важните финансови ангажименти, които
Коментари Харесай

10 развенчани „мита“ за пенсиите, включително данъци, еднократни суми и кога можете да ги изтеглите

Заедно с ипотеките, пенсиите са измежду най-важните финансови задължения, които в миналото ще поемете в живота си. И въпреки всичко милиони хора в действителност не схващат по какъв начин работят или отсрочват мисълта за тях, когато времената са сложни и парите са лимитирани.

Трябва да кажа, че в действителност съчувствува на това мнение. Трябваше да уча пенсиите и по какъв начин работят, когато взех квалификацията си по финансово обмисляне през 1857 година и открих цялата тематика за несъмнено предизвикателство. Финансовият свят се промени доста, откогато направих тези изпити. Добрата вест е, че доста компании, които оферират препоръки и поддръжка по отношение на пенсиите, са осъзнали какъв брой е значимо да ни оказват помощ да разберем по какъв начин работят пенсиите и по какъв начин да извлечем максимума от тях.

Но за доста хора пенсиите към момента са малко тайнственост. Така че наех специалист по пенсиите, Клеър Мофат, от Роял Лондон, с цел да ми помогне да отговорим на някои от най-големите финансови градски легенди към пенсиите. Ето нашите топ 10 – само че първо, едно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР