Заедно с EVA от Ергенът 1 си припомнихме нейното участие

...
Заедно с EVA от Ергенът 1 си припомнихме нейното участие
Коментари Харесай

Кой ще бъде следващият ерген според EVA

Заедно с EVA от Ергенът 1 си припомнихме нейното присъединяване там.

" Беше ми доста кофти. Не чаках, че напълно не съм му толкоз обичана. Знаех, че няма да съм булката - той имаше мощен интерес към Александра и това се усещаше във въздуха. Въпреки това смятах, че имам шанса да остана най-малко в последните 10 девойки ", спомня си EVA.

Сякаш продукцията реши да в профил всички приятелки на Александра в предаването, с цел да остане тя сама против всички останали. В новия сезон пък следим сходна обстановка при Валерия - булката остана без своите шаферки.

" Много я одобрявам (Валерия), макар нападките на хората. Не може да не забелязвате по какъв начин нещата се трансформират, когато тя се появи пред Евгени. Той става различен. Не считам, че са доста подобаващи един за различен, само че несъмнено има химия ", споделя EVA.

Изглежда, че Валерия добре схваща, че най-после ще остане единствено една и май тя е наистна уверена, че това ще бъде точно тя.

" Не се знае, може той да реши да даде пръстени на две дами ", майтапи се EVA.

Коя е фаворитката на EVA и коя е участничката, която заслужава да получи последната роза? За какви скандални случаи от западните разновидности на " Ергенът " си говорихме? Гледайте нашето изявление с EVA във видеото по-долу!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР