Заедно с доставчика на електроенергия eprimo, Citroen представя 100 процента

...
Заедно с доставчика на електроенергия eprimo, Citroen представя 100 процента
Коментари Харесай

Citroen Energy - зелена тарифа за ток за електроколите на марката

Заедно с доставчика на електрическа енергия eprimo, Citroen показва 100 % зелена цена за електрическа енергия извънредно за частни клиенти на Citroen. Това е разумната последваща стъпка за улеснение на прекосяването на клиентите към електронна подвижност.

При покупка или лизинг на нов електрически или plug-in хибриден автомобил от Citroen, клиентите получават атрактивни преимущества при подписване на контракт за зелена електрическа енергия с eprimo, в това число ценова гаранция за цената за електрическа енергия и неотложен бонус.

„ Citroen продължава поредната си промяна към електро марка и в този момент предлага на нашите клиенти изключително атрактивна оферта дружно с нашия сътрудник eprimo: Разширяваме нашата оферта, с цел да включим чисто зелена цена за електрическа енергия, с цел да увеличим потреблението на нашите електрически и хибридни транспортни средства с извънредно зелена сила “ - споделя Патрик Дингер, началник на Citroen Германия.

Новата „ цена Citroenergy ÖkoStrom “ ви разрешава да купувате 100 % зелена електрическа енергия и гаранция за цената от дванадесет месеца. След подписване на контракт с eprimo клиентите на Citroen получават неотложен
бонус от 50 евро, което подхожда на отстъпка за гориво за пробег от към 750 км. Офертата евентуално ще включва и бонуса за CO2 за електрически транспортни средства/квота за парникови газове от края на второто тримесечие.

Промоцията е годна единствено по отношение на контракт за покупка/лизинг за електрифициран модел на Citroen от всеки участващ сътрудник на Citroen или онлайн след 1 януари 2023 година, само че също и със задна дата. При подписване на контракта идентификационният номер на автомобила (номер на шаси) би трябвало да бъде посочен в издадения документ за регистрация на автомобила.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР