Задочен спор за провеждането на евентуален лидерски дебат се заформи

...
Задочен спор за провеждането на евентуален лидерски дебат се заформи
Коментари Харесай

Бойко Борисов иска дебат със Слави Трифонов, но ИТН не преговаряли с терористи

Задочен спор за провеждането на възможен лидерски спор се заформи сред водещите съгласно социолозите политически сили на идния избор на 11 юли – ГЕРБ и " ИТН " (ИТН).

По време на предизборна тирада в Добрич в понеделник вечерта водачът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи да се срещне онлайн пред аудитория с ръководителя на партия Има Такъв Народ Слави Трифонов, с цел да изяснят непосредствено кой какво предлага за ръководството на страната.

" Какво ще е това " нещо друго " на Слави Трифонов... Кое ще е другото? Аз с огромна наслада бих се срещнал, ей по този начин пред публиката, най-приятелски, да чуем кое е другото. Не ти одобрявам, Борисов, проекта - ето го моя. Ти искаш да правиш еди какво си - ние споделяме, че това не е вярно, вършим еди какво си. Моят министър ще е еди кой си. Не ви харесва на Деница Сачева програмата в обществената сфера, не ви харесва топлия обяд, безвъзмезден и така нататък - ето моя министър. Обясни какво ще правиш ти, какъв брой пари ще коства, от кое място ще се вземат ", прикани ръководителят на ГЕРБ.

Партията на Слави Трифонов обаче не откликна на предлагането на някогашния министър председател.

" Американците с терористи не договарят. Ние също ", съобщи във връзка предлагането зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов на дали партията би взела участие в избирателен спор с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР