Задкулисието си показа всичките нюанси. Срещу надс нямаше нито един

...
Задкулисието си показа всичките нюанси. Срещу надс нямаше нито един
Коментари Харесай

Петков: Основният състав на предложеното правителство ще бъде същият

Задкулисието си сподели всичките нюанси. Срещу надс нямаше нито един човек който самичък да вземе решение. Чуваше се в залата по какъв начин се споделяше - Сега натиснете Да, в този момент натиснете - Не. Днес Борисов споделя: давам ви 59 депутати. Значи всички те са подвластни от него. Другият, който излиза от тъмното с голата глава, също разпореди на групата да поддържа вота, съобщи министър председателят Кирил Петков след рухването на държавното управление.

Като позитивна наклонност той регистрира, че пловдивския народен представител от Възраждане - Елена Гунчева е взела независимо решение да не се появи.

" През тези месеци искахме да преборим корупционния модел, а тук съветския интерес се прокрадна през Възраждане. Много неестествени са тези общи гласувания. Нищо не свързва Движение за права и свободи и Възраждане. Хората, които бяха дали обещание да изчегъртат модела ГЕРБ - Има Такъв Народ, гласоподаваха дружно с ГЕРБ ", разяснява Петков.

Премиерът регистрира, че главната неточност в работата на държавното управление е, че са работили от заран до вечер и не им е останало време да обяснят на хората какво са постигнали.

" Не сгрешихме, в това, че не се отклонихме от правилата и идеите си. Днешния избор не е от такова значение. Тези хора не схващат, че с политически операции, не можеш да управляваш народ, който се е събудил " съобщи Петков.

На въпрос какво би споделил на водачите на опозицията, Кирил Петков съобщи:

На Слави бих споделил: Ти си история! - Хората видяха по какъв начин ги излъга.

На Борисов бих сподели: Играта свърши! Греховете и кражбите ще те настигнат.

На Доган и Пеевски ще кажа: От 30 години вие постоянно сте били подготвени да извършите договорка. Но в този момент виждам, че нито Българска социалистическа партия, нито Демократична България са подготвени на договорка с вас.

Нека поддръжниците на Костадинов да помислят по какъв начин един човек може да приказва за национални ползи, а да развява непознати флагове. И да гласоподава с Движение за права и свободи.

Премиерът съобщи, че Политическа партия в никакъв случай няма да направи договорка с тези хора. " Ние сме тук за дългата игра и ще се борим за самостоятелен парламент. Ще изпратим писмо на депутатите от Има Такъв Народ да беседваме с тях. Ако не желаят да се присъединят- отиваме на избори. Нас не ни е боязън "

Кирил Петков съобщи, че ще в главния състав препоръчаното държавното управление ще бъде същото.

" Вярвам, че президентът не е в съюз с ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че не разбирам за какво нямаше градивна роля " разяснява Петков.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР