Задаващата се седма поредна титла на Ювентус се възприема доста

...
Задаващата се седма поредна титла на Ювентус се възприема доста
Коментари Харесай

Подозират треньора на Ювентус в сговор със съдиите

 Нападнаха съдията на Интер - Ювентус
Задаващата се седма поредна купа на Ювентус се възприема много мъчително от противниците на " Старата госпожа " в Италия.

Треньорът на Наполи Маурицио Сари разгласи, че хегемонията на торинци може да докара до отлив на фенове. Няколко дни след триумфа на Юве над Интер в дербито, бяха публикувани видеозаписи, за които се твърди, че потвърждават скрит план против " нерадзурите ".

В основата им стоят разменени реплики сред треньора на Ювентус Масимилиано Алегри и съдията по видеоповторенията Паоло Талявенто. Двубоят ще се запомни с изгонването на Масимо Весино, който раздра крайници на Марио Манджукич. По-късно на Миралем Пянич от Юве беше икономисан втори жълт картон да нарушаване, при което босненецът влезе с коляно напред на състезател на Интер.

" Здравей, Таля. Всичко мина съвършено. Той се оправи добре, може да го издигнеш ", споделя Алегри към Талявенто, като се твръди, че думите са по адрес на рефера Даниеле Орсато. Изразът, който Алегри употребява е " promosso ", който в италианския език се употребява за матура, полагане на изпит и качване на последващо равнище.

Разпространява се и запис на думи на самия Талявенто, който при 2:2 споделя " Ще спечелим в добавеното време ". Италианската федерация се е сезирала по случая, а прокурор е изискал видеозаписите. Припомняме, че Юве обърна мача от1:2 до 3:2 за две минути в края. Ден по-късно съперникът за купата Наполи се издъни с 0:3 като посетител на Фиорентина и на процедура се елементарни с фантазиите за трофея, защото изостава на 4 точки от " Старата госпожа " три кръга преди края.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР