Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са

...
Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са
Коментари Харесай

Защо кралските особи не носят червено червило?

Задавали ли сте си въпроса, за какво кралските особи, които са известни през днешния ден в никакъв случай не носят алено червило? След кралската женитба на Меган Маркъл и принц Хари, тя и нейният гримьор споделят какъв е отговорът на този въпрос с всички, които демонстрират любознание към кралския етикет, жанр и метод на живот.

" Първият път, когато се опитахме да сложим алено червило, тя не се усещаше добре с него ", споделя Мартин, гримьорът на Меган. " Тя обича да беседва с хората и да комуникира интензивно и не искаше да се тормози за типа на червилото си ". Определено считаме, че аленото червило е доста мъчно за поддържане в добър тип, в случай че ни се постанова да изглеждаме безупречно във всеки един миг. За това вместо да се тормозят дали имат червило по зъбите си или съвършеното очертание към устните се е развалило, те залагат на телесни прасковени и розови нюанси в избора си на цвят за устните.

Плюс фактът, че когато свикнете с нюд червилата доста мъчно бихте се върнали към ярките цветове. Веднъж опознали удобствата им и кралските особи като Меган Маркъл не се разделят с тях.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР