Задава се поредната подмяна на изборите. За това предупеди председателят

...
Задава се поредната подмяна на изборите. За това предупеди председателят
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Готвят поредната подмяна на изборите

Задава се следващата замяна на изборите. За това предупеди ръководителят на Симеон Славчев, който прикани българите да излязат всеобщо на 4 април и да гласоподават машинно, тъй като единствено по този метод няма риск от изборни операции.
" Днес сменихме времето, а другата неделя би трябвало дружно да сменим държавното управление и целия политическо-мутренски-олигархичен и хищнически модел на ръководство на България. Вече стана ясна задкуалисната сделка сред Слави Трифонов, Демократична България и “Мутри вън, мутреси вътре ” на Мая Манолова и един куп хора и партии към нея, които управляваха дружно с Бойко Борисов и ГЕРБ ", съобщи Симеон Славчев в обява в обществените мрежи.
 Симеон Славчев: Наш главен приоритет е връщането на българите от чужбина Симеон Славчев: Наш главен приоритет е връщането на българите от чужбина
Основен приоритет на Политическа партия МИР е връщането на българите от чужбина и изполването на техните познания, умения и опит за развиването и проспери...
" Единственият метод да спрем Бойко Борисов, ГЕРБ и обединението “Едни мутри вън, други мутри и мутреси вътре ”, зад които стоят Сорос, Пеевски, Черепа, Георги Гергов и куп други олигарски, е на 4-ти април да излезем всички почтени, честни, морални, инициативни и родолюбиви българи и всеобщо и машинно да гласуваме ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР