Задава се нов скандал в родния политически живот.Няма да отидем

...
Задава се нов скандал в родния политически живот.Няма да отидем
Коментари Харесай

Христанов: Продължаваме промяната няма да отиде на разговори с Плевнелиев и Паси

Задава се нов скандал в родния политически живот.

Няма да отидем на среща с Паси и Плевнелиев, само че ще подкрепим законодателните начинания, които са приоритет за България, без значение от кого са импортирани. Това сподели в изявление за „ Лице в лице “ някогашният заместник-министър на земеделието от „ Продължаваме промяната “ Иван Христанов.

„ Вече отказахме, само че в случай че прегледате деликатно поканата, тя не споделя нищо. Тя споделя не се опитваме да създадем държавно управление, желаеме да намерим допирни точки “, добави той.

Христанов изясни и за какво Политическа партия оферират Никола Минчев за ръководител на Народното събрание. „ Длъжни сме да предложим номинация най-малкото тъй като значително Никола Минчев стана синоним на Народното събрание. Това стана и за едни не повече от осем месеца. Дори хората го разпознават на улицата. Когато ги попитате за ръководителя на Народно събрание, се прави незабавна асоциация за Никола Минчев. Няма по какъв начин да не уважим човек, който остави толкоз положително и авторитетно име. Дори опозицията демонстрираше почитание, макар че първоначално се държаха надменно. В рамките на Народно събрание бяха принудени да признаят професионализма и престижа му. При предното Народно заседание Никола Минчев не бе разграничителна, а обединителна мощ. Не се държа партийно, а професионално, както прилича на ръководител на Народното събрание “, уточни той.

Христанов изрично отхвърли, че кабинетът „ Петков “ е заложил мина на служебното държавно управление. „ Когато започнахме работата по „ Капитан Андреево “, работехме с презумпцията, че ще я приключим. Това не е било заложена мина към сътрудниците. Започнахме доста рано работа с ДАНС, още при започване на януари. Основното терзание беше, че всяко непремерено деяние може да докара до бойкот на граничната активност. Развитието на нашата работа бе резултат от доста добре спретнат проект. Не ни стигна времето. Има Такъв Народ имаха друго мнение за това по какъв начин би трябвало да се борим с корупцията и явно техните гласоподаватели ги наказаха “, уточни той.

„ Първият фундаментален проблем е, че компанията е монополизирала прекомерно доста. Тя не може да направи нищо повече от това, което страната ѝ споделя. Щетата за този 10-годишен контракт за държавния бюджет се прави оценка на към 400 милиона лв. за интервала. Анализирахме месеца директно преди да влезе БАБХ и да поеме целия надзор и месеца по-късно. Установихме голямо покачване на пестициди, като три пестицида въобще не са били изследвани “, разяснява още някогашният зам.-министър на земеделието, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР