Задава се бум на звездни бебета. Една камара родни звезди

...
Задава се бум на звездни бебета. Една камара родни звезди
Коментари Харесай

ВИП бебета на хоризонта! През 2019-а цяла плеяда известни стават родители – ЕТО КОИ

Задава се взрив на звездни бебета. Една камара родни звезди ще станат родители през 2019 година, разбра HotArena.

Рапъри, плеймейтки и познати лица от дребния екран ще дундуркат бебета напълно скоро. Те ще би трябвало да се научат да сменят памперси. Ще се наложи и да преустановят кариерата, с цел да отгледат бебоците.

Броени дни разделят певицата Йоанна Драгнева да гушне за сефте първородната си рожба. Бившата на артиста Ненчо Балабанов е в деветия месец. Това не й пречи да събира загар по морето. Таткото на бебето е тв водещият Мирослав Димитров. Двамата се познават повече от 15 години, само че любовта им пламна неотдавна.

И Златка Райкова ще влезе в тима на милфките. Плеймейтката ще подари обичания си Благой Георгиев с рожба. Силиконовата бомба се реши да стане майка за пръв път, а може би и за финален, защото бъдещият й брачен партньор към този момент се е отчел с три отрочета и с актуалното бебе ще станат четири. По информация на „ България Днес “ чакат момче.

В очакване на първа рожба е и хитовият реализатор Тото от група „ СкандаУ “ . Половинката на рапъра – танцьорката Кристин Петринска, през есента ще подари музиканта с правоприемник.

Репортерката Деси Цонева също е бременна. Въпреки че коремчето не й проличава, наследничката на починалия Димитър Цонев работи още, като взима звездни изявленията, а преди дни подписа цивилен брак с таткото на бебето – Явор Стефанов. Това ще бъде второ дете за Деси.

Най-вървежният артист в последните няколко години – Криско , също скоро ще дундурка рожба. Красавицата Цвети е в напреднала бременност. След по-малко от три месеца някогашната танцьорка ще подари габровеца с дете.

Звездата от „ Откраднат живот “ Наум Шопов – младши ще би трябвало да се научи да сменя пелени и памперси. Годеницата на екранния доктор Тасев – Теа, е бременна в петия месец.

И Алекс Раева ще стане майка за първи път. Бившата възлюбена на Слави Трифонов е в напреднала бременност. Според информацията чака момиченце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР