Задържано е едно лице, за което имаме данни, че е

...
Задържано е едно лице, за което имаме данни, че е
Коментари Харесай

МВР: Сириец е задържан за катастрофата с двама загинали полицаи в Бургас, друг се издирва

Задържано е едно лице, за което имаме данни, че е взел участие в транспорта. Издирва се още едно лице, за което също имаме данни, че взел участие в транспорта и е бил в рейса. Въпросните са сирийски жители. Това оповестиха на брифинг от полицията по отношение на тежката злополука в Бургас, при която починаха двама служители на реда.

" Патрули на Гранична полиция са преследвали бял рейс, който не е извършил полицейско предписание за прекъсване. Сигналът предаден на най-близкия патрул от ОДМВР-Бургас. Това са чиновници на Първо районно ръководство, които са подходили към кръговото на „ Трапезица “ и рейсът, приближаващ от Созопол, е блъснал полицейския автомобил. В разследване на удара, за жалост, са починали двама чиновници. Единият е пълководец на поделение от Първо районно ръководство. На 43 години, с 18 години стаж. Вторият е чиновник в същото ръководство, със 7 години стаж ", обясниха от Министерство на вътрешните работи.

В рейса са били превозвали 47 мигранти, за които имам данни, че са сирийски жители със статут на филантропични бежанци. Образувано е следствено дело.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР