Задържаният за убийството на Виктория Маринова румънски гражданин с украински

...
Задържаният за убийството на Виктория Маринова румънски гражданин с украински
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на Виктория Маринова ще бъде освободен

Задържаният за убийството на Виктория Маринова румънски жител с украински генезис ще бъде освободен. Не са събрани задоволително доказателства и улики, че това е килърът на журналистката и следва мъжът да бъде пуснат от ареста.

От проверяващите органи стана ясно, че арестуваният е водил бездомнически метод на живот, само че направените ДНК проби не съответстват с тези, взети от мястото на престъплението. Продължават разпитите на други лица, които могат да имат съпричастност към тежкото действие.

Днес другари на Виктория Маринова взеха решение да създадат гражданско претършуване в региона на убийството, само че това беше осуетено от полицията, с цел да не бъдат унищожени значими улики, които могат да оказват помощ в хода на следствието.

Близките и сътрудниците на младата жена приканиха да не се прибягва до никакви крайни ограничения и по този начин готвените за довечера митинг и обсада на Дунав мост не се състояха.

Около стотина души участваха в крос по нормалния маршрут, който Виктория Маринова е изминавала. Те настояха управляващите да подхващат ограничения за по-голяма сигурност към зоните за отдих и спорт в Русе.

От полицията пък разкриха гореща телефонна линия, на която всички жители, които знаят нещо за тежкото престъпно закононарушение, могат да подават сигнали.
 Световни водачи, политици и публицисти уважиха паметта на Виктория Маринова Световни водачи, политици и публицисти уважиха паметта на Виктория Маринова
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш изрази паниката си от убийството на българската журналистка Виктория Маринова и чака заключенията на ра...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР