Задържаният при зрелищна спецакция на столичния булевард „Тодор Александров“ Христо

...
Задържаният при зрелищна спецакция на столичния булевард „Тодор Александров“ Христо
Коментари Харесай

Ето какво се случи с един от най-опасните крадци, замесен в обир за половин милион лева

Задържаният при зрелищна спецакция на столичния бул. „ Тодор Александров “ Христо Томов е задържан и преди за кражба на скъпа строителна техника за близо половин милион лв.. Това стана ясно по време на гледането на мярката му за неотклонение в Бургаския областен съд, оповестява "Флагман ".

50-годишният старозагорец е закопчан и за кражба на строителна техника в Смолян. След това е пуснат под парична гаранция, преди дружно с още двама да отмъкнат доста безценен смесен екскаватор товарач от паркинга на цех „ Хемус “ в края на август.

Прокурор Димитър Георгиев съобщи по време на съвещанието, че по устройството за заглушаване на алармата на багера са открити отпечатъците на Томов. Кражбата е запечатана и от видеокамерите на близка бензиностанция.

Самият Томов се оправда, че в понеделник е имал спогодба със следовател от Второ РУ-Бургас, с цел да се съобщи.

„ В 16 ч. в понеделник бях в районното, с цел да дам показания, само че следователят ми сподели да се върна в 13 ч. в сряда. Сутринта като тръгвах от вкъщи ми в кв. „ Манастирски ливади “ в София пристигнаха барети, които ме натръшкаха на земята и ме закопчаха “, сподели Томов.

Той и неговият юрист Благой Потеров желаеха по-лека мярка, с цел да бъде Христо при жена си и детето им в София.

Бургаският областен съд разгласи решението си и остави рисковия мъж в ареста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР