Задържаният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева заяви, че фирмата,

...
Задържаният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева заяви, че фирмата,
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Не са ми светили ръцете

Задържаният кмет на регион „ Младост” Десислава Иванчева съобщи, че компанията, която е подала сигнала против нея, довел до интервенцията по задържането й, се споделя „ Ваклин Груп”.

Специализираният углавен съд преглежда настояването за непрекъснат арест на Иванчева, която беше арестувана при акция преди 3 дни. Заплашват я от 10 до 30 години затвор. Обвинението към нея е за рушвет в изключително огромни размери.

Задържани бяха също зам.-кметът на „ Младост” Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров.

Иванчева сподели още, че не знае по какъв начин парите, открити при задържането й в колата, в която се е возила, са попаднали там.



По пръстите й не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а единствено малко в профил на дланта, попаднал инцидентно там, добави тя. „ Не са ми светили ръцете”, безапелационна беше Иванчева.

Според нея повода за акцията е да бъде сменена със длъжностен кмет на име Румен Русев, който сега е зам.-кмет в община „ Младост”.

Междувременно стана ясно, че в прокуратурата не е разпоредена и не се прави каквато и да е инспекция на дейностите на наблюдаващите прокурори и проверяващите органи по досъдебното произвеждане, по което обвинена е Иванчева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР