Задържани са трима мъже, жители на София и София-областОперацията е

...
Задържани са трима мъже, жители на София и София-областОперацията е
Коментари Харесай

Пресякоха нерегламентиран добив на злато

Задържани са трима мъже, поданици на София и София-област
Операцията е осъществена от чиновници на бранш „Противодействие на икономическата престъпност“ и бранш „Специални тактически действия“ в ОДМВР Монтана, след следствие на сигнал за противозаконен рандеман на подземни благосъстояния, осъществяван в землището на с. Гаганица, сервитута на язовир „Огоста“.

При осъществената инспекция били открити изкопни действия на две места, с разстояние към 200 метра едно от друго. В рамките на инспекцията са установени построени два фургона и каравана, пригодени за живеене. На мястото са открити 3 леки автомобила, екскаватор и товарен автомобил, снабдени с водна помпа и кечета за пресяване и утаяване на земна маса, керамична купа със следи от жълт метал в нея и стопилка от същия метал с тегло 24,16 грама.

На терена са засечени и арестувани за период до 24 часа трима мъже – на 47, 41 и на 38 години, поданици на София и София област.

Работата по формираното досъдебно произвеждане по член 240 а, алинея 3, т. 3 от Наказателен кодекс продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР