Задържаха сочения за извършител на бруталното нападение над младо момиче

...
Задържаха сочения за извършител на бруталното нападение над младо момиче
Коментари Харесай

Задържаха насилникът над момичето от Стара Загора

Задържаха посочения за причинител на бруталното нахлуване над младо момиче в Стара Загора - Георги Николаев рано тази заран. Това оповестява Българска национална телевизия.

Скандалният случай провокира яд измежду обществото, а прокуратурата през вчерашния ден заяви, че форсира следствието.

Създаден е екип от прокурори, който да работи по случая с измъчваното момиче от Стара Загора

18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, строшен нос и обръсната глава, откакто приятелят ѝ Георги Николаев я атакува и обезобрази с макетен нож.

Последствията от действието в началото са окачествени като междинна, а по-късно - като лека телесна щета, а Георги Николаев беше пуснат на независимост. Той работи като защита в известно заведение в Стара Загора.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР