Задържаха неправоспособен водач, избягал от бензиностанция.Минути след 10 часа тази

...
Задържаха неправоспособен водач, избягал от бензиностанция.Минути след 10 часа тази
Коментари Харесай

Задържаха неправоспособен водач, избягал от бензиностанция

Задържаха недееспособен лидер, избягал от бензиностанция.

Минути след 10 часа тази заран автопатрул на група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " към регионалната дирекция се отзовал на сигнал за водач на лек автомобил, който откакто заредил дизелово гориво на стойност 300 лева  на бензиностанция на автомагистрала " Хемус " в региона на вилна зона Зелин, потеглил без да заплати, оповестиха от пресцентъра на МВР.

Служителите на реда бързо засекли нарушителя и подхванали дейности за прекъсването му - последвали го с включена светлинна сигнализация, на което лидерът не се подчинил и траял придвижването си по аутобана в посока София. След към 10-минутно гонене лекият автомобил е спрян в региона на с. Жерково.

При осъществената инспекция униформените открили, че автомобилът е с регистрационни номера на друга кола, а истинските били открити в багажника. На задната седалка полицейските чиновници намерили и още един комплект табели – за друго транспортно средство. При осъществената информация станало ясно, че водачът - 24-годишен врачанин, не има удостоверение за ръководство на МПС. На място е тестван за приложимост на алкохол, тестът му е негативна.

Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа. На местопроизшествието е осъществен оглед. Работата по случая продължава под наблюдението на способените прокуратури.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР