Задържаха началника на отдел Миграция“ в Областната дирекция на МВР

...
Задържаха началника на отдел Миграция“ в Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Закопчаха с подкуп полицейски шеф

Задържаха началника на отдел „ Миграция “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград в миг на приемане на рушвет.

Акцията е на „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи.

Зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи пред публицисти, че се „ касае за корупционно действие “. „ Действията по следствието към момента са в ход. На по-късен стадий ще бъде дадена повече информация. Касае се за корупционно действие “, акцентира той.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че са арестувани още двама души, съпричастни към осъщественото закононарушение, както и две дами, правили преводачески услуги. Издирва се още едно лице.

Разкрита е престъпна скица за ходатайство при набирането на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в страната. За задачата Т.К. и С.С.  намирали адреси, на които фиктивно записали чужденци, без да имат желание да обитават на тях.

В качеството си на шеф на група „ Миграция “ при ОДМВР-Разград П.М. е трябвало да прави инспекции дали фактически посочените лица се намират на дадените адреси, което свое обвързване той не е изпълнявал, показват от пресцентъра на прокуратурата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР