Задържаха мъж, отвлякъл приятелката си. Той отправил към нея и

...
Задържаха мъж, отвлякъл приятелката си. Той отправил към нея и
Коментари Харесай

Мъж от Варна отвлече приятелката си и я заплаши с убийство

Задържаха мъж, отвлякъл приятелката си. Той отправил към нея и закани за ликвидиране, оповестяват от Апелативен съд - Варна. Случаят е от 31 май, пострадалата не един път е подавала тъжби против мъжа, с кого съжителства. Наказателни производства не са формирани, тъй като тя е оттегляла жалбите си. Спрямо мъжа са били издавани ограничаващи заповеди по Закона за протекция от домашно принуждение, твърди прокуратурата.

Николай А. има три престъпни регистрации. От автомобила на обвинения са конфискувани три типа оръжия. Адвокатът на Николай е изискал по-лека мярка, защото по думите му няма заплаха от укриване. Защитата е изтъкнала, че мъжът има дете с потърпевшата и точно той се грижи за финансовата му прехрана, показва отбраната.

Представителят на Апелативната прокуратура смята, че главният риск е обвиненият да извърши закононарушение по отношение на потърпевшата. Тя е подавала 11 тъжби против него. Николай А. има три престъпни регистрации.

От автомобила на обвинения са конфискувани три типа оръжия. Липсата на предишна съдимост не опровергава заплахата от осъществяване на закононарушение, тъй като има данни за непозволени дейности по връзки на дамата в предходни години. Освен от закононарушение, действителна е заплахата и от укриване. Обвиняемият е продал жилището си, не живее със съжителката си и не е ясно къде е обитавал до задържането си.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР