Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на

...
Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на
Коментари Харесай

Задържаха наркобоса Златко Баретата и хората му за отвличането на Адриан

Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на Адриан Златков. Това оповестиха източници от Министерство на вътрешните работи. Освен Баретата, измежду задържаните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното. На този стадий акцията се пази в цялостна загадка, оповестява Фрог нюз.

На топло са натикани към 10 души. Операцията е извършена тази заран от ГДБОП. В нея са се присъединили чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и баретите. Адриан Златков беше похитен в края на август м. година Похитителите го пуснаха на 12-ия ден, откакто получиха претенции откуп. Бащата на момчето е изтъкнат бизнесмен- Тони Златков, който се занимава с продажба на коли. 

Твърди се, че бащата и Златко Баретата са имали бизнес връзки. Не се изключва вероятността отвличането да не е било толкоз за пари, що се касае за споразумяване на техни връзки. В следствието са се присъединили и непознати служби. Има догатки, че Златко Баретата е уредник и гарант на похищението. За негов реализатор ченгетата сочат Ториното. Сред арестуваните е и различен прочут представител на бандата с букви Г. Дж. Припомняме ви, че Златомир Иванов се счита за един от най-големите наркобосове у нас. Има ефикасна присъда от 6 години затвор за проведена незаконна група за разпространяване на опиати.

Припомняме ви, че името на Ториното нашумя последно около побоя  от Околовръстното на мъж и жена при започване на 2016 година  Тогава тримата негови  охранители бяха уличени за нападението. С леки санкции се отърваха  30-годишният ММА войник Александър Гечев, Георги Близнаков и Христо Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР