Задържаха двама наркопроизводители в сливенско, иззети са метамфетамин, прекурсори и

...
Задържаха двама наркопроизводители в сливенско, иззети са метамфетамин, прекурсори и
Коментари Харесай

Задържаха трима наркопроизводители в сливенско

Задържаха двама наркопроизводители в сливенско , конфискувани са метамфетамин, прекурсори и други материали и съоръжения за произвеждане на синтетични опиати.

При взаимна интервенция на бранш " Противодействие на престъпната престъпност ", Специализираното тактическо звено за бързи дейности към ОДМВР - Сливен и ТСБОП Сливен-Ямбол в сливенското село Камен , сега на произвеждане на синтетични опиати , са арестувани 33-годишен от Сливен и 24-годишен локален гражданин, и двамата престъпно проявени.

Намерени и конфискувани са към 25 грама бяло кристалообразно вещество, реагиращо на метамфетамин при полеви наркотест, прекурсори, субстанции и предмети, нужни за производството на опиат.

Претърсено е и на жилище в квартал " Даме Груев " в Сливен. На място е арестуван 29-годишен престъпно проявен гражданин на регионалния град. От жилището служители на реда взимат пликче с към 2 грама метамфетамин , прекурсори, материали и съоръжения за произвеждане на синтетична дрога, както и мобилни телефони.

За случая е известена Окръжна прокуратура - Сливен, работата продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане. След приключване на 24-часовата полицейска мярка за задържане, с прокурорско разпореждане на задържаните в село Камен двама мъже са наложени ограничения за неотклонение до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснатото им задържане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР