Задържаха 55-годишен мъж от Костинброд с таблетки от забранен за

...
Задържаха 55-годишен мъж от Костинброд с таблетки от забранен за
Коментари Харесай

Задържаха 55-годишен мъж от Костинброд със забранени медикаменти

Задържаха 55-годишен мъж от Костинброд с таблетки от неразрешен за свободна продажба медикамент и други медикаменти, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода на извършена през вчерашния ден полицейска интервенция на територията на Костинброд, чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София (ОДМВР) направили инспекция на лек автомобил „ ВАЗ 2107 “, ръководен от 55-годишен локален гражданин.

В колата са открити и конфискувани 90 таблетки от неразрешен за свободна продажба медикамент, както и 40 от друго лекарствено средство.

При огледа на местопроизшествието е конфискуван и лекият автомобил заради подозрения за осъществена операция на рамата. При последвало претършуване на домашния адрес на лидера са открити и конфискувани още 300 таблетки от неразрешения медикамент и 40 от втория, открит в колата.

Извършен е оглед на местопроизшествието, при което е конфискуван и втори лек автомобил- „ ВАЗ 21053 “, още веднъж заради подозрения за манипулиране на рамата.-->

При последващо претършуване, на различен населяван от мъжа адрес в Костинброд, е конфискуван и трети автомобил „ ВАЗ “ без регистрационни табели и с изрязана рама.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР