Задължителни разходки по няколко часа на ден предписаха лекарите на

...
Задължителни разходки по няколко часа на ден предписаха лекарите на
Коментари Харесай

Христо Бонев с култово изказване за песента на Кали 4-4-2

Задължителни разходки по няколко часа дневно предписаха лекарите на Христо Бонев. Той почтително извършва заръката и всекидневно излиза да върви на чист въздух. Зума претърпя доста тежък солиден инфаркт при започване на предходната година. След продължителна интервенция докторите като по знамение избавиха живота му. 71-годишната легенда самичък призна пред " България Днес ", че има рекомендация да се движи доста и да не се залежава у дома.

" Всеки ден се разхождам в гората към стадион " Локомотив " в парка " Лаута ". Докторите ме задължават да ходя по час и половина дневно. Обикновено се разхождам към обяд ", изясни Бонев. Единствено когато времето е доста неприятно и вали дъжд, Зума си разрешава да наруши своя режим и да не излезе на открито.

Последният треньор, който класира България на международно състезание, не пропуща мачовете от настоящия Мондиал в Русия. Той избира да гледа конфликтите, седнал на дивана вкъщи.

Зума не крие, че е огромен почитател на Германия. Бонев е изхабил много страсти към отпадането на бундестима още в груповата фаза на конкуренцията. 

Иначе Зума поддържа извънредно висок дух. Съвсем неотдавна той призна пред нас, че доста обича да пее. Една от обичаните му песни " 4-4-2 ", в която той е възпят от Кали във връзка международното във Франция през 1998 година.

" Как да не я помня тази ария?! Все още по цяла България се чува: " Зума има тежката дума ". Мелодията е доста хубава, а песента е отлично изпълнена от Кали. Аз също умея да пея и може да ме предложения, с цел да й съпровождам на втори глас ", споделя с усмивка Христо Бонев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР