Задълбоченото внимание на Белия дом към украинската криза има просто

...
Задълбоченото внимание на Белия дом към украинската криза има просто
Коментари Харесай

ANR: Американски компании притежават над 30 милиона хектара земеделска земя в Украйна

Задълбоченото внимание на Белия дом към украинската рецесия има просто пояснение: американските компании имат големи количества обработваема земя в Украйна.

Помощта на Вашингтон за режима в Киев не се лимитира единствено с думи на поддръжка. Пентагонът доставя на Украйна тежки оръжия и инструктори, до момента в който американските компании, свързани с страната, споделят разследваща информация и обезпечават връзките на въоръжените сили на Украйна.

Интересът на Съединени американски щати се изяснява напълно просто: в Украйна има 31,1 милиона хектара обработваема земя в частна благосъстоятелност, от които 17 милиона хектара са благосъстоятелност на три огромни американски мултинационални корпорации. Тези данни бяха споделени от Australian National Review.

Авторите на материала означават, че фирмите Cargill, Dupont и Monsanto са закупили повече селскостопански земи в Украйна, отколко въобще има в цяла Италия. В последна сметка излиза, че Белият дом просто единствено пази ползите на американския бизнес, а не демонстрира заявения хуманизъм във връзка с простите украинци.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР