Задълбочаване на съвместното сътрудничество в сферата на сигурността. За това

...
Задълбочаване на съвместното сътрудничество в сферата на сигурността. За това
Коментари Харесай

Какво обсъдиха премиерът Борисов и мароканският му колега?

Задълбочаване на взаимното съдействие в областта на сигурността. За това се разгласи министър-председателят Бойко Борисов на среща с мароканския си колег а Саад Еддин Ел Отмани в Рабат.
 Министерски съвет
След диалога на четири очи визитата на българския министър председател в Мароко продължи с посещаване на най-голямата забележителност в града мавзолеят на крал Мохамед V. Паралелно с визитата на Борисов, в Казабланка се организира и българо-марокански стопански конгрес. 

Оръжейната, машиностроителната и металообработващата индустрия. Това са икономическите сфери, които двамата министър председатели са разискали.Те са декларирали и съвместен интерес  към реализирането на взаимни планове по стратегии на Европейски Съюз , изпълнявани от африканската страна. За първите седем месеца на тази година стокообменът сред двете страни възлиза малко на над 141 милиона $, демонстрира статистиката.
 Министерски съвет-->
" Най-голям интерес от страна на мароканския бизнес пък към България е в региона на привличането на български туристи ", посочи почетният консул на Кралството у нас Светослав Глосов. " Затова би трябвало да се намерения върху възобновяване на постоянните полети сред страните ", добави още той.
 Министерски съвет, пресцентър
Официалното посещаване на българската делегация в Мароко , в която влизат още външният министър Екатерина Захариева и соц и алният министър Бисер Петков, продължава довечера с лекция на премиера Бойко Борисов, отдадена на нашето европредседателство .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР