Задачата за съставяне на кабинет винаги е била сложна, не

...
Задачата за съставяне на кабинет винаги е била сложна, не
Коментари Харесай

Христо Иванов: При съставяне на кабинет е важно какво се предлага и кой носи отговорност

Задачата за сформиране на кабинет постоянно е била комплицирана, не мисля, че е станала по-сложна. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народно събрание Христо Иванов от " Демократична България ".

" Както и да го назовем кабинетът, въпросът е в оценката на неговата дарба да извърши нужните промени. Ние сме споделили какви са нашите цели, в това число правосъдната промяна ", сподели Христо Иванов.

Той акцентира, че без значение какъв е кабинетът – експертен, механически, технократски, програмен, малцинствен, от Демократична България ще правят оценка наличието на това, което се предлага, кой носи отговорност за него, какви гаранции има, че ще извърши дилемите, какви задания си слага.

Според него няма връзка сред това дали има някакви разлики сред Демократична България и президент и преценката за това на кого да бъде даден третия мандат. " Третият мандат не съществува в Конституцията за това президентът да направи държавно управление по собствен облик и сходство ", сподели още Иванов.

Христо Иванов от Демократична България акцентира, че щеше да има спор, комисия и чуване на всички причини, свързани с връщането на хартиените бюлетини, само че това няма да се случи. " Ще се случи това, което хартиената коалиция желае ", сподели той.

Атанас Атанасов означи, че всичко се употребява в тази игра, в това число и Световното по футбол. " Софиянци би трябвало да потвърдят противоположното, тъй че разчитаме на тях ", добави той.

" ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над Закона за бюджета, над дебата да наложим налог върху свръхпечалбите на енергийните сдружения – всичко това за хартиената коалиция е над ползите на българските жители ", безапелационен е Асен Василев, който уточни, че с удължаването на съвещанието на Народното събрание до приемането на измененията в Изборния кодекс, се прекъсва работата на комисиите. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР