Зад волана на автомобила е бил 52-годишният Любен Любенов Стана

...
Зад волана на автомобила е бил 52-годишният Любен Любенов Стана
Коментари Харесай

Това е полицаят, убил на място жена на оживен булевард

Зад кормилото на автомобила е бил 52-годишният Любен Любенов

Стана ясно кой е служителят на реда, блъснал и умъртвил жена в Монтана, оповестява bulnews.bg. Изтекоха първи фотоси на провинилия се еднообразен чиновник. Зад кормилото на автомобила е бил 52-годишният Любен Любенов. Той работи в Министерство на вътрешните работи от години, като по първична информация е пътен служител на реда. Във съдбовната нощ в колата пътувала и неговата жена.

Припомняме, че трагичният случай стана в неделя вечер. Тогава лек автомобил „ Фиат “ опустоши погрешно пресичаща 65-годишна пешеходка, която беше убита на място.

На идващия ден от полицията излязоха с детайлности за злополуката и стана ясно, че водачът е чиновник в Министерство на вътрешните работи.

Униформеният чиновник може би е рисков водач, оповестява още медията, базирайки се на свои източници. Клипове, споделени в обществената мрежа отпреди 10 години, демонстрират километража на БМВ, което се движи с над 200 км/ч.

Естествено, лицето на водача не се вижда и няма по какъв начин да бъде изрично потвърдено, че е точно Любенов. Но е реалност, че самият той ги е споделил, като също по този начин обявява желанията си към въпросната марка. 

По случая със смъртоносната злополука към този момент е формирано следствено дело.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР