Зад тази лаконична информация се крие голяма трагедия - една

...
Зад тази лаконична информация се крие голяма трагедия - една
Коментари Харесай

Столичен хирург отвлече дъщеря си, година МВР не може да го открие

Зад тази сбита информация се крие огромна покруса - една майка няма нито досег, нито информация за своята щерка.

Даниела Седмакова прикани хората да подават сигнали, в случай че видят бащата и момиченцето. От две години тя води каузи, с цел да си върне Мария, а от съвсем година няма никаква новина от детето й.

По нейни думи бащата е отвлякъл щерка им, с цел да не бъде изпълнено решението на Софийския градски съд от май 2018 година, доказано от Софийски апелативен съд на 21.08.2018 година, с което детето би трябвало да бъде предадено на майката и върнато в Англия като страна на всекидневно местоживеене.

Христо Седмаков е работил като хирург във водеща клиника, само че напуща работното си място.

Даниела пък разчита на другари и на обществените мрежи, с цел да открие диря към дребната Мария. Тя прикани, в случай че някой види брачна половинка й и щерка й незабавно да подаде сигнал в полицията.

"Има информация, че непрекъснато са в придвижване и обикалят дребните обитаеми места. С тях има жена, допускам, майка му Лиляна (Лили) Кръстева-Седмакова ", написа Даниела Седмакова.

Тя няма информация двамата да са напускали България, само че се притеснява, че и това може да се е случило.

"Колко наивна съм била да имам вяра, че едно правосъдно решение ще внесе ред в хаоса... само че когато имаш отсреща си асоциален и луд човек като Христо обстановките постоянно са с непредвиден край. Вече минаха 2 години откогато ни раздели с Мери и скоро ще е цяла една година от както не съм я виждала въобще... Вече не знам по какъв начин наподобява, какъв брой е висока, какъв брой дълга е косата й, дали е сменила всички зъбчета, дали още има акцент като приказва на български... ", добавя в мрежата тя.

Христо, апелирам те от сърце и душа, смили се над това почтено малко момиченце, нашата блага дъщеричка, разреши й да пораства в естествена среда, да има другари и фамилията си в близост, да върви на учебно заведение. Върнете се в София и ще измислим по какъв начин да се грижим дружно за нея, тъй че тя да е щастлива! Не наказвай нея за това, че родителите й не се обичат към този момент ", споделя още онлайн Даниела Седмакова.

Хората, които разполагат с спомагателна информация за момиченцето и бащата, могат да алармират при обезпечена анонимност на телефони 112, 02/9827119, 02/9827166 или в най близкото отделение на МВР
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР