Зад миловидното лице на фолк певицата Деси Слава се крие

...
Зад миловидното лице на фолк певицата Деси Слава се крие
Коментари Харесай

Деси Слава участва в тройка

Зад миловидното лице на фолк певицата Деси Слава се крие същинска мръсница. Изпълнителката на "Мъжете всичко желаят " се оказа много палава, а наподобява няма терзания в игрите да взе участие и трети човек.

Напоследък русокоската е подложена на зверска офанзива по отношение на килограмите, които качи след раждането на втория си наследник. Оттогава не стопира да качва, което се отразява зле и на душeвността й. Но очевидно към този момент се е приела такава и не страда от непотребни комплекси или пък се пробва да ги избие с вулгарно държание и присъединяване в...тройки.

Деси събра всички погледи по време на едно от последните си участия в нощно заведение в Добрич. На сцената Деси беше качила момче и момиче, които танцуваха до обратен тласък. Толкова се раздаваха на дансинга, че Деси изяви предпочитание да се включи в танца и се вмъкна сред тях.

"Направиха й сандвич на Деси. Изглежда полово незадоволена, напряко й идва да хвърли облеклата на сцената ", разясняват в мрежата. "Нека върти бутовете, може пък да помогне и да отслабне ", съскат други злобари под скандалното видео.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР