Зад гърба на Ирина Шейк има сътрудничество с много известни

...
Зад гърба на Ирина Шейк има сътрудничество с много известни
Коментари Харесай

Ирина Шейк: Смееха ми се - имах тъмна кожа и гърди

Зад гърба на Ирина Шейк има съдействие с доста известни марки. Като стартираме от Versace и стигнем до Victoria`s Secret. В продължение на няколко години тя събра пет милиона почитатели в Instagram, съумя да бъде гадже на Кристиано Роналдо, а в този момент има щерка от артиста Брадли Купър.

Като цяло обаче моделката не обича да разисква персоналния си живот. Ирина въпреки всичко реши да даде отлично изявление за ES Magazin и разказа по какъв начин се е развила нейната кариера на модел. По думите й тя не мечтаела за популярност, а просто работила крепко, което довело до сериозен триумф.

Като тийнейджърка тя не мечтаела за подиума, а за кариера на публицист. Но ориста решила друго и момичето почнало да се занимава с мода. "Станах модел не тъй като желаех да бъда известна. Работих, с цел да получавам пари. И се случи по този начин, че станах сполучлива, тъй като работех доста ", споделя Шейк.

Светът на модата в началото не й посочил най-чистата си страна. Ирина била отхвърлена от доста фешън къщи, тъй като имала много обилни форми за модел. Тя отлетяла за Париж и живеела много мизерно в тясна квартира с други девойки.

Другите девойки й се смеели и казвали: "Тя не наподобява на модел. " "Не се побирах в дребни размери, имах тъмна кожа и бях по-сексуална, тъй като имах гърди ", споделя още Шейк.

Също по този начин моделката отговори на въпроса за отношението й към голата снимка. Според момичето хората не би трябвало да се срамят от личната си половост и да я крият. Тя въпреки всичко не се снима изцяло топлес, само че се съгласява на забавни планове, при които по един или различен метод е належащо да покаже тялото си.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР