Зад блока ми се мъчим да запазим ЖИВИ малкото дръвчета,

...
Зад блока ми се мъчим да запазим ЖИВИ малкото дръвчета,
Коментари Харесай

Заради строежи унищожават дървета с нафта в София

Зад блока ми се мъчим да запазим ЖИВИ дребното дръвчета, които ни дават безусловно живот! И виждам това! Пробиват им дупки през които им сипват нафта, химикали, с цел да ги убият и да получат позволение за градеж!
Имаше два големи ореха! За една нощ изчезнаха. В България закона не разрешава сеч на орех. И по тази причина в дребните часове ги изсякоха. Сега мудна и мъчителна гибел чака останалите дръвчета. Утре отивам в общината! Купувайте още от Артекс! Ако имаше по какъв начин, щях да си кеся в една кола, и като дойдат тия продажни нещастници, като ги вържа за дръвчетата, па като им ръся една доза в гърлото от това " тяхното "!

Плаче ми се...Случващото се е в кв. Изгрев, градинката на ъгъла сред ул. Русаля и ул. Самоков. Говорих с служител на реда по отношение на градежа на Артекс, Диамант 2, че не стопират да работят сред 14.00 - 16.00ч, в това число Събота. Служителят с горест ми изясни, че поради тях са трансформирали закона преди няколко месеца. Щом е строителен обект работят целодневно и тогавашният закон да се пази тишина в горепосоченият часови период НЕ ВАЖИ!

Отделно общината им дава позволение и могат и през НОЩТА ДА СИ НАЛИВАТ Бетон! Така че " госпожо, няма какво да създадем, нито за шума, нито за тревните площи “...

Юра Димитрова, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР