Забравете какво сте чули, лятото все още не е свършило

...
Забравете какво сте чули, лятото все още не е свършило
Коментари Харесай

Хали Бери секси край басейна

Забравете какво сте чули, лятото към момента не е свършило и остават задоволително дни, които можете да оползотворите на плажа.

Точно за това припомнят фотосите, които Хали Бери показа в формалната си Инстаграм страница.

Актрисата, която отпразнува 53-ия си рожден ден по-рано този месец, разгласява секси фрагменти, разкриващи по какъв начин се любува на слънчевите лъчи край басейн.

За мнозина отпуската може да е завършила, само че за хубавицата тя занапред следва.

"Трябва да се откъснеш от тежката работа, да проветриш съзнанието си и да се насладиш на малко свободно време ", гласи посланието на фотографията, на която тя лежи на ръба на басейна, прикрила глава със сламена шапка в необятна външна страна и потопила едната си ръка във водата.

На фотосите Бери разкрива съвършена си фигура, облечена в привлекателен цялостен черен бански, чиято по-голяма част е полупрозрачна и демонстрира повече плът.

Оказва се, че за него тя не е похарчила голяма сума, както биха предположили доста хора, поради славата и финансовото положение на звездата.

Всъщност банският на марката "Bluebella " коства едвам 29 $, само че стои на Хали повече от прелестно, наблягайки формите на актрисата.

Източник: Дир

Вижте още фотоси в Галерията!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР